L'Iluro HC deixa escapar un punt de Mataró

El conjunt empata 3-3 davant el Diagonal de Barcelona

Hoquei HerbaL’Iluro HC va empatar a casa 3-3 davant el Diagonal un partit que semblava tenir controlat al descans quan guanyava 3-2. Finalment els barcelonins van empatar i l’Iluro va deixar escapar un punt de Mataró que li hauria anat perfecte per encarrilar la permanència.

Els mataronins van començar molt forts i al minut 20’ de joc ja guanyava 3-0 gràcies als gols d’Albert Aromí, Oriol Cortrada i Pablo López. Però a partir d’aquí l’equip es va deixar anar i els visitants ho van aprofitar per fer dos gols i marxar al descans 3-2.

Aquest dos gols van donar moral a l’equip de fora que a la segona part va fer l’empat a 3. Amb la igualada l’Iluro va despertar i va posar setge a la porteria rival, però va faltar encert i el marcador ja no es va moure. Ara aquesta setmana l’equip taronja torna a jugar a casa davant el CD Terrassa, si els mataronins guanyen depenent dels altres resultats podrien estar salvats.

ILURO HC - DIAGONAL HC 3-3

ILURO: S.Torres, D.Minguillón, M.Coll, A.Aromí, R.Garriga, C.Garcia, J.Aceña, C. De Francisco, J.Ramirez, T.Angusto i P.López onze inicial; O.Cortada, A.Angusto, E.Moreno, D.Montero i H.Caballero.