El CN Mataró subcampió de la Copa Catalana de Natació

Èxit en majúscules del conjunt mataroní que queda segon a la màxima competició catalana de clubs

Equip de Natació del CN MataróL’equip absolut de natació del Centre Natació Mataró entrenat per Sergi Garcia i Joan Parra va aconseguir diumenge passat, a les instal·lacions del CN Terrassa, una fita majúscula en obtenir el subcampionat a la Copa Catalana de Clubs, la màxima competició catalana per equips. Un èxit d’aquest equip del CN Mataró que està format per nedadors veterans i de nivell contrastat com Berta Cantó, Adriana Roca, Hèctor Ruiz i Adrián González amb la puixant joventut plena d’excel·lents previsions de futur de Guillem Pujol, Martí Penedès, Berta Triola o Marina Martínez entre d’altres.

El segon lloc final es va obtenir gràcies a la molt bona resposta de la totalitat dels nedadors del CN Mataró que van prendre part en una competició d’un alt nivell d’exigència física, en disputar-se en dues sessions consecutives.

Cal destacar l’actuació de: Berta Cantó, 1a en 100 i 200 braça; Berta Triola, 1a en 200 i 800 lliures; Guillem Pujol, 1r en 200 lliures i en 200 papallona; Martí Penedès, 2n en 400 i 3r en 200 estils; Aina Triola, 3a en 200 esquena; i el relleu femení de 4x50 estils format per A. Triola, B. Cantó, A. Roca i Clara Rodríguez, 2n classificat.

La resta de nedadors que formaven l’equip van ser: en Pol Cantó, la Júlia Jubany, en Pol Roca, en Martí Jiménez, la Maria Rosiñol, en Francesc Ros, la Carla Chaves, l'Helena Ruiz i en Ricard Pujol.

La classificació final la va encapçalar el CN Sant Andreu amb un total de 1.564 punts, seguit del CN Mataró amb 1.375 i del CE Mediterrani amb 1.356. Per sexes, l’equip femení del CNM va acabar segon i el masculí tercer.