Derrota dolorosa de l’Iluro HC a casa davant el Línia 22

Els mataronins van perdre un partit que tenien controlat i es queden sense opcions de jugar la fase d'ascens

Hoquei HerbaUna setmana més el primer equip masculí de l’Iluro HC va deixar escapar els dos punts en un partit que semblava tenir controlat. Però una relaxació de 5 minuts a la segona part va propiciar prou oportunitats perquè el Natació Línia 22 de Terrassa capgirés el marcador i s’emportés la victòria 1-2 deixant l’equip local molt tocat.

En resum, una lliçó per a l’equip taronja que buscarà aquesta setmana puntuar en camp contrari i treure’s aquest regust amarg de la derrota, tot i el bon joc mostrat.

Amb aquesta derrota, l’equip perd l’oportunitat de classificar-se pel grup de dalt, tot i a falta de 3 jornades per acabar la primera fase ja pensa en donar-ho tot en un futur grup de permanència on ningú posarà les coses fàcils.

ILURO HC - NATACIÓ LÍNIA 1-2

ILURO HC:Torres, R.Garriga, D.Minguillón, A.Aromí, E.Moreno, C.Garcia, O.Cortada, D.Montero, H.Caballero, P.Lopez i J.Ramirez; Suplents: A.Indurain, M.Coll, J.Aceña, T.Angusto i A.Angusto