Victòria soferta del masculí del CV Mataró

El conjunt mataroní va guanyar 2-3 a la pista del Barberà, un rival directe per la permanència

121013 Mataro-OLOT_01Segona victòria consecutiva del sènior masculí del Club Volei Mataró que va superar 2-3 el CV Barberà del Vallès. Els mataronins van aconseguir un triomf important davant un rival directe que serveix per allunyar-se una mica més de la zona baixa i dels llocs de descens.

Esmentar que el conjunt mataroní va patir més de l’esperat per superar un Barberà que és penúltim i que fins ara només ha sumat una victòria. Els locals van començar forts i es van emportar el primer set 25-20. El CV Mataró va reaccionar i va donar la volta al marcador guanyant el segon i tercer set 15-25 i 14-25 respectivament. El partit estava encarrilat, però en el quart parcial el Barberà va donar la sorpresa i va empatar el partit després de guanyar un maratoní set que va acabar 30-28. En el cinquè i definitiu set els mataronins van ser molt superiors i es van imposar per un clar 8-15.

Aquest cap de setmana el conjunt mataroní juga al Pavelló Euskadi a les 19.30 hores davant el Caldes, un rival directe per la permanència.

El femení perd el derbi

El femení del Club Volei Mataró va perdre 3-2 el derbi maresmenc de Primera Catalana davant el Premià de Dalt. Tot i la derrota, el conjunt mataroní va guanyar dos sets i va sumar un punt. Després d’aquesta derrota les mataronines continuen en llocs de descens a Segona Catalana. Aquest dissabte a les 17:45 hores el CV Mataró rep, al Pavelló Euskadi, la visita del Sant Just, un equip de la zona alta de la taula