Berta Cantó obté dos subcampionats de Catalunya absoluts

El CN Mataró va aconseguir set podis al Campionat de Catalunya Absolut

Berta CantóEl passat cap de setmana es va celebrar a la piscina del CN Terrassa el Campionat Absolut de Catalunya on hi va participar l’equip del CN Mataró aconseguint 7 podis. Gran actuació de la delegació mataronina que tenia la baixa de Fernando Morillas, un dels pesos pesants de l’equip que es troba als Estats Units estudiant.

De l’actuació mataronina hem de destacar els dos subcampionats de Catalunya aconseguits per Berta Cantó en els 100 metres braça (1:13:38) i en els 200 metres braça (2:38:87). Guillem Pujol també va aconseguir la medalla de plata en els 200 metres lliures (1:52:93) i Berta Triola en les 1.500 metres lliures (17:16:13) marca que li va servir per aconseguir el rècord absolut de Mataró que fins ara estava en possessió de Xènia Vilariño.

A més el conjunt mataroní va aconseguir dues medalles de bronze en relleus, el 4x200 metres lliures masculí format per Guillem Pujol, Martí Penedès, Adrià González i Héctor Ruiz i el 4x200 lliures femení integrat per Berta Triola, Adriana Roca, Maria Rosiñol Xènia Vilariño. El darrer podi el va aconseguir l’equip femení que va acabar tercer per equips. El masculí va obtenir un meritori cinquè lloc, la mateixa posició amb que va acabar el CN Mataró a la classificació general.

Aquests van ser tots els components del CN Mataró: Clara Rodríguez, Helena Ruiz, Júlia Jubany, Marina Martínez, Berta Cantó, Berta Triola, Carla Chaves, Aina Triola, Adriana Roca, Francesc Ros, Ricard Pujol, Pol Cantó, Xènia Vilariño, Héctor Ruiz, Guillem Pujol, Martí Penedès, Adrian González, Pol Roca, Andreu Valls, David Chaves, Oriol Font, Joan Masriera i Xavier Sancho