El CB Mataró comença la Lliga Nacional amb dues victòries

Els mataronins van superar als dos equips valencians de l'Eldense i del Castalla

CB Mataró AEl Club Billar Mataró va començar de manera exitosa la fase prèvia de la Lliga Nacional de Tres Bandes de Divisió d’Honor, aconseguint dues victòries davant els equips valencians del Castalla i de l’Eldense.

El dissabte el conjunt mataroní va derrotar 6-2 al Centre Excursionista Eldense, mentre que el diumenge es va desfer, per un contundent 7 a 1, del CB Castalla. Amb aquestes dues victòries el CB Mataró lidera la classificació del Grup G de la Lliga Nacional. Per part del Mataró van jugar Jordi Garriga, Antonio Montes, Pau Benítez i Esteve Mata.

Cal destacar les partides del diumenge on els jugadors del Mataró van realitzar, entre tots quatre, 160 caramboles amb 126 entrades (les entrades són cada vegada que tira el jugador). Si dividim 160 entre 126 dóna una mitjana general de 1,270, uns números que a nivell estatal només estan a l’abast de pocs clubs.  

Ara la competició s’atura fins al cap de setmana del 22 i 23 de febrer quan el CB Mataró rebi a casa l’altre equip català del grup, el CB Banyoles. La fase prèvia durarà fins al mes d’abril, i a partir del maig es disputarà la fase final.

CLASSIFICACIÓ

1- C.B. MATARÓ 4+13
2- C.B. BANYOLES 2+8
3- CENTRE EXC ELDENSE 1+6
4-C.B. CASTALLA 1+5