Laia Cuello i David Chaves guanyadors de la Copa Nadal

63a edició de la tradicional i popular prova de natació del Centre Natació Mataró

• Redacció
  • Divendres, 27 Desembre 2013 12:27

Copa Nadal 2013

El dia de Nadal es va despertar fred i ennuvolat, però això no va impedir que el Centre Natació Mataró acollís la 63a edició de la Copa Nadal. Com cada any els socis del club mataroní es van retrobar al voltant de la piscina triangular per a desitjar-se bones festes i per a veure-hi com els valents nedadors –enguany dels 7 anys als 75– es llençaven a nedar 25, 50 o 100 metres segons la categoria, en una aigua que estava a només 13 graus.

Els campions absoluts varen ser la Laia Cuello i el David Chaves, que van ser els encarregats de llençar la barra de gel a l'aigua com a campions de l'edició d'enguany. Al final, la foto de família de nedadors i públic va fer més entrenyable la trobada.