L’Iluro HC col·labora activament amb la Marató de TV3

Cap de setmana rodó de l'entitat taronja que va veure com els seus dos sèniors van guanyar

L'Iluro HC col·labora amb la Marató de TV3La setmana passada l’Iluro HC va acollir tot un seguit d’actes en favor de La Marató de TV3 que en aquesta ocasió estava destinada a les Malalties Neurodegeneratives.
L’activitat va començar el dimecres amb una xerrada molt interessant sobre primers auxilis a càrrec del doctor Joan Carles Yébenes, cap del servei de medicina intensiva de l’Hospital de Mataró.

Els actes van continuar durant tot el cap de setmana amb activitats diverses com una xocolatada acompanyada de coques i pastissos preparats per les mares del club, una botifarrada popular i una “Fireta de Nadal” on es venien ponsèties i ramets de vesc. Els més menuts també van poder gaudir d’aquest cap de setmana de Marató amb activitats com el conta contes a càrrec de la Xesca Velasco, i l’arribada del Tió de l’Iluro. En total es van recaptar 863 euros, fet que posa de manifest el grau d’implicació i la solidaritat de tot aquell que hi va participar.

Victòria dels dos sèniors

El sènior masculí de l’Iluro HC va trencar la ratxa negativa i aquesta setmana va guanyar 2 a 0 al RC Polo. Ara aquest cap de setmana l’equip tornà a jughar a casa davant el Sant Cugat. El femení tot i portar setmanes sense jugar va guanyar 3 a 1 al RC Polo i continua a la prta alta de la classificació.