Derrota dels dos equips del CV Mataró

Els dos conjunts mataronins van perdre a casa davant l'Olot

Volei NoisEl masculí del Club Volei Mataró va perdre 1 a 3 a casa davant l’Olot i s’allunya una mica més dels primers llocs de la clasificació. Mentre que les noies van perdre 2 a 3 davant un rival directe i continuen a la part baixa de la classificació.

Els nois tenien un partit complicat, ja que el CV Olot és el tercer classificat. Tot i això els mataronins van començar molt bé i es van emportar el primer set 25 a 21. En el segon set no hi va haver color i els visitants van guanyar per un clar 15 a 25. El tercer set va ser clau, després d’anar molt ajustat durant tot el període, l’Olot va estar més encertat en els darrers punts i es va adjudicar el punt per un ajustat 23 a 25. Aquest va acabar d’enfonsar l’equip mataroní que en el quart set va caure clarament 12 a 25.

El conjunt femení va estar més a prop de sumar la victòria i va perdre 2 a 3 després de cedir el darrer set per un ajustat 13 a 15.