Derrota contundent del Rugby Club Mataró a Terrassa

El conjunt mataroní perd 32 a 7 i l'equip egarenc es fa amb la Copa Groga

CR MataróDiumenge passat el RC Mataró es desplaçava a Terrassa amb l’objectiu de sumar la tercera victòria de la temporada, i aixecar la Copa Groga que es posa en joc sempre que juguen el Mataró i el Terrassa. Però després de guanyar la Copa Groga el conjunt mataroní en la darrera ocasió, aquest cop els egarencs es van mostrar molt superiors i van guanyar el partit per un contundent 32 a 7.

La primera part va ser força igualada, tot i que el conjunt mataroní va tardar en arrencar i quan s’hi va posar ja perdia 11 a 0, marcador amb el que s’arribaria al descans. A la segona part tocava remuntar, però la sort no va acompanyar i el Terrassa, a la mínima que podia, demanava xutar a pals per anotar tres punts i allunyar-se una mica més en el marcador. Al final derrota clara del Rugby Mataró 32 a 7 davant un Terrassa que que només va fer assajos, però que va saber aprofitar el recurs del xut a pals.

Després de tres jornades de lliga els mataronins porten dues victòries i una derrota. Aquest diumenge a les 11:30 hores el Rugby Mataró rep, en el Camp d’Esports Municipal de Cerdanyola, la visita dels Crancs de Vic.