Aquest dissabte debuten a Mataró els dos sèniors del CV Mataró

Tant el sènior masculí com el femení competiran a Primera Catalana, la màxima categoria catalana

  • Divendres, 27 Setembre 2013 12:32

CV Mataró - Frederic MistralAquest dissabte debuten al poliesportiu Euskadi, els dos primers equips sèniors del Club Voleibol Mataró. La principal novetat estarà a les banquetes dels dos equips, ja que l’ex-tècnic del FC Barcelona Dani Nevado entrenarà al primer equip femení i el mataroní Roberto Vela es farà càrrec dels nois.

Les noies debutaran a la màxima categoria catalana dissabte a les 17:45 hores contra el CV Vall d’Hebron. La plantilla del Mataró femení té dues incorporacions respecte a la temporada anterior, la juvenil Macarena Mateo procedent de l’Esplugues i la central barcelonina Glòria Merino. L’equip té com a objectiu la permanència en una temporada que es preveu complicada, però que el Mataró afronta amb optimisme.

El masculí ha fet tres incorporacions; Èric Neila de l’equip B, David Espejo del Granollers i el mataroní Gerard Dalmau, que després de diverses temporades jugant en equips d’arreu del Maresme ha fitxat amb el Mataró per ser un dels jugadors referents. Els nois, que l’any passat van acabar en una meritòria setena posició, aspiren a millorar la classificació de la temporada passada i si les lesions ho permeten lluitar per l’ascens a Primera Estatal. El primer partit serà aquest dissabte a les 19:30 hores contra el Lleida, un dels millors equips de la lliga