El Mentha de Josep Maria Mora guanya la Regata Tot Mataró

L'embarcació del Club Vela Mataró va quedar per davant del Petrus i del Tauró, tots dos també del club mataroní

Mentha Regata Tot Mataró

El cap de setmana passat es va disputar una nova edició de la Regata Tot Mataró que organitza anualment el Club Vela Mataró. La prova, que es va celebrar amb un bon vent que va facilitar la navegaci,ó constava de dues proves, la primera de dissabte anava des de Mataró a Blanes, mentre que a la segona, de diumenge, es feia el mateix recorregut, però en sentit contrari.

El guanyador de la Regata en la classificació general va ser el Mentha de Josep Maria Mora del CV Mataró, després d’acabar la primera prova en tercera posició, en la segona jornada l’embarcació mataronina va superar al Petrus i al Tauró i es va adjudicar la victòria. En segona posició va acabar el Petrus de Josep Alvarez del CV Mataró que va acabar en segona posició a les dues proves, mentre que el tercer classificat va ser el Tauró de Xavier Beltran, també del CV Mataró. El Tauró, després de liderar la prova el dissabte, diumenge va fallar i va obtenir un quart lloc en aquesta segona prova que va fer que acabés finalment en tercera posició.

Regata Tot mataró 2103

Ja més enrera van entrar el Máximo de Maribel Cadenas del CN El Masnou que va ser quart, el Tete de Francesc Parés del CV Mataró que va ser cinquè i el Naruto de Toni Rodríguez del CV Mataró que va acabar en sisena posició.

En la classificació d’embarcacions de Grup 1 es va repetir el podi de la classificació general, mentre que en el Grup 2 es va emportar la victòria el Patagonia de Bernat Padros del CV Mataró, seguit del Saudade de Toni Torras del CV Mataró i de l’Amarena del GiaCarlo Nichilo també del Club de Vela Mataró.

CLASSIFICACIÓ GENERAL

1- Mentha (CV Mataró)
2- Petrus (CV Mataró)
3- Tauró (CV Mataró)
4- Màximo (CN El Masnou)
5- Tete (CV Mataró)
6- Naruto (CV Mataró)
7- Patagonia (CV Mataró)
8- Saudade (CV Mataró)
9- Korrigan (CV Blanes)
10- Amarena (CV Mataró)
11- Tibere (CN El Masnou)