El sènior femení del CV Mataró puja a Primera Catalana

Les mataronines guanyen 3 a 0 el Frederic Mistral i aconsegueixen l'ascens a la màxima categoria catalana

CV Femení Ascens

L’equip femení A del Club Voleibol Mataró va guanyar dissabte còmodament 3-0 el Frederic Mistral i va aconseguir l’ascens a Primera Catalana. Després de perdre la categoria la temporada passada, només un any més tard el femení del CV Mataró torna a la màxima categoria del volei català.

Gran ambient al poliesportiu Euskadi, per veure l’últim partit de la temporada del sènior femení, on l’equip local estava obligat a guanyar per assegurar-se l’ascens a Primera Divisió. Sense un gran joc, però controlant sempre el marcador, les mataronines a poc a poc, es van anar imposant al Frederic Mistral i van guanyar amb facilitat el primer set per 25 a 15. Només en el tram final del segon set hi va haver uns moments de tensió, quan les visitants es van avançar per 16 punts a 18, tot i això, la reacció de les mataronines després d’un temps mort va ser molt ràpida i es van imposar per 25 a 20.

CV Mataró - Frederic Mistral

En el tercer set, les locals no van tenir cap oposició de les barcelonines i des del primer moment es va veure que s’assoliria l’objectiu de la temporada. El set final va acabar amb un còmode 25 a 15. Un cop acabat el partit l’alegria de les mataronines es va desbordar i totes les jugadores van poder celebrar l’ascens.

CV MATARÓ - FREDERIC MISTRAL 3-0

CV Mataró:  Anna Marmol, Emmi Kanervo, Bàrbara Morera, Laura Planas, Míriam Esqué, Claris García, Sandra Leo, Veronica Pérez, Susanna Jordan, Ivette Callorda, Júlia Vivar,  Desire Pérez, Cristina García i Diana Martínez. Entrenador David Casas
Parcials: 25-15, 25-20, 25-15.


El sènior femení B evita el descens amb una victòria

Per la seva banda, el sènior B femení va guanyar el seu partit i es va assegurar la permanència a Segona Catalana. Les noies entrenades per Bàrbara Morera van arribar a l’últim partit amb la necessitat de sumar una victòria i la van aconseguir clarament per un contundent 3 a 0 davant el Cunit


Balanç molt positiu del club

Gran temporada del CV Mataró ja que els quatre equips sèniors del club han assolit els objectius fixats a principi de temporada. A més de l’ascens del primer equip femení, cal recordar que el sènior masculí A ha acabat en una magnífica setena posició a la Primera Divisió i que el sènior B masculí ha assolit la permanència a Segona Divisió tal i com han fet les noies del sènior B femení.