El CN Mataró acaba quart a la Copa Catalana de Natació

Gran actuació també de l'equip de Natació Adaptada al Campionat de Catalunya Open

adriana rocaLa setmana passada a la piscina del CN Sant Andreu es va disputar la Copa Catalana de Natació de Primera Divisió on l’equip del Centre Natació Mataró va acabar en quarta posició. El conjunt mataroní va acabar a prop de les medalles gràcies al quart lloc a la general de l’equip femení i al sisè del masculí.

Dins del bon treball de tot l’equip, hem de destacar els dos segons llocs de Fernando Morillas en els 100 (1:04.67) i 200 (2:21.59) metres braça i el tercer lloc d’Adriana Roca en els 100 metres lliures (59.33).

L’equip del Centre Natació Mataró va estar format per: Berta Cantó, Carla Chaves, Aina Triola, Julia Jubany, Adriana Roca, Berta Triola, Xènia Vilariño, Maria Diez, Aina Jiménez, Francesc Ros, Ricard Pujol, Pol Cantó, Fernando Morillas, Pol Roca, Martí Penedès i Eduard Cecilia.

Quatre medalles i un rècord de l’equip
També la setmana passada es va nedar a la piscina del CN Sabadell el Campionat de Catalunya Open de Natació Adaptada a on els nedadors del CN Mataró van anar a fer la marca que els porti al Campionat del Món que es disputarà a Montreal. El conjunt mataroní hi va participar amb tres nedadors aconseguint magnífics resultats; l’Andrea Sánchez, en Nassim Oufighou i en Jordi Gordillo.

En Jordi va aconseguir dues medalles de plata en els 50 i 100 mestres esquena, mentre que l’Andrea també es va penjar dues medalles de plata en els 200 metres lliures i els 50 esquena aconseguint batre el rècord estatal de la seva categoria. Els nedadors del CN Mataró estan entrenats per la Maria Folgado i en Roger Cruañas.