Diversos podis al català absolut de natació

Natàlia Torné, Aina Triola i Xènia Vilariño van pujar al podi individual

El passat cap de setmana es va disputar a Terrassa el Campionat de Catalunya Open de natació absolut i júnior, i allà hi va ser una representació nodrida del Centre Natació Mataró que va aconseguir diversos podis a la categoria absoluta.

La més destacada va ser Natàlia Torné que va quedar segona en 100 m esquena amb 1'04"40 i en 200 m esquena amb 2'18"01, a part de participar en el relleu 4x200 lliures que va obtenir la tercera posició.

Xènia Vilariño també va pujar al segon graó del podi català a la prova dels 1.500 metres lliures amb un temps de 17'53"42.

Aina Triola va quedar tercera en els 200 m esquena amb 2'22"80, i finalment el relleu 4x200 m lliures format per Berta Triola, Natàlia Torné, Adriana Roca i Xènia Vilariño van obtenir le tercer lloc amb 8'38"68.