Esther Bosch Campiona de Catalunya de 200 metres Lliures // Laia Arbonès, Roger Rabassa i els relleu

Entre els passats dies 2 i 8 de juny es varen disputar a la piscina de 50 m. de Manresa els Campionats de Catalunya Absoluts de Natació, Trofeu Federació del Circuit Català. El Centre Natació Mataró va acudir-hi amb una nodrida representació que es va fer amb le 6è lloc en la classificació general masculina, amb el 4t lloc en la femenina i amb la 5a plaça en la classificació conjunta.

Campiona de Catalunya de 200 m. lliures
A nivell individual el més destacat va ser el títol de Campiona de Catalunya assolit per ESTER BOSCH en la prova dels 200 m. lliures amb un temps de 2’05”50, superant per l’estretíssim marge d’una centèsima a Lídia Elizalde (Sabadell). Aquest títol el va acompanyar dels segons llocs en els 50 m. lliures amb un temps de 27”52 i en els 100 m. lliures amb 58”96.

Podi per Laia Arbonès
També en categoria femenina LAIA ARBONÈS va obtenir una medalla de plata en els 50 m. esquena (31”19) i dues medalles de bronze en les proves de 100 m. esquena (1’07”12) i 200 m. esquena (2’25”55) a part de ser 6a en els 200 m. estils (2’27”96). Altres nedadores finalistes van ser Anna Antiñolo, que va ser 7a en els 400 m. lliures amb 4’40”35 i Gemma Martín que va ser 8a en els 100 m. braça amb 1’20”92.

Medalla pels relleus femenins
En relleus dues medalles de plata més: Arbonès, Seva, Bosch i Garriga varen obtenir el segon lloc tant en la prova dels 4x200 m. lliures (8’43”66) com en la dels 4x100 m. lliures (4’01”61), cosa que indica, junt amb la classificació per equips el magnífic nivell assolit per la natació mataronina. L’equip format per Arbonès, Martín, Caylà i Bosch va fer-se amb el 4t lloc en els 4x100 estils amb 4’38”80.

Segona plaça de Roger Rabassa
En categoria masculina el més destacat, va ser la gran figura de la natació mataronina actual, en ROGER RABASSA, que en aquest campionats va fer-se amb la medalla de plata en els 800 m. lliures amb un temps de 8’18”, superat per una sola dècima de segon per Albert Medrano (Sabadell). En els 400 m. lliures va ser 5è amb 4’02”97.

Altres finalistes a nivell individual foren Antoni Roldán, 6è en 1500 m. ll. (17’19”55), 7è en els 400 m. estils (4’55”76) i 8è en els 800 m. ll. (9’02”76) i Gerard Floriach 6è en els 100 m. braça (1’09”16). Quant als relleus 5a plaça en 4x100 lliures (Rabassa, Samios, Roldán i Sànchez) amb 3’43”95, 5a també en 4x100 estils (Cruañas, Floriach, Samios i Roldán) amb 4’07”83 i 6a en 4x200 lliures (Rabassa, Samios, Roldán i Martorell) amb 8’12”76.