L’A.E. Sincro Mataró acomiada temporada amb una nova edició del Sincrosantes

Medalla de bronze de Maria Andreu i vuitena classificació per clubs al Campionat d’Espanya aleví

El passat dissabte 16 de juliol, l’Associació Esportiva Sincro Mataró va acomiadar la temporada amb la celebració de la VIII edició del Sincrosantes, una mostra anual d’una quinzena de rutines de natació sincronitzada. Durant l’exhibició, que va tenir lloc al C.N. Mataró, es van presentar coreografies de diferents nivells que han pres part al llarg de la temporada a campionats escolars, de Catalunya i d’Espanya. La mostra va formar part del programa de les Santes esportives d’enguany, inaugurades aquell mateix matí. 

Campionats d'EspanyaL’equip aleví de l’entitat va mostrar cinc rutines dinàmiques que van presentar-se al passat Campionat d’Espanya d’estiu celebrat a Avilés del 8 al 10 de juliol. Les dotze nedadores, Maria Andreu, Inés Aragunde, Oriana Alejandra Carreras, Abril Conesa, Lia Ferrera, Estel Ferreras, Clàudia Grau, Vanessa Ligos, Laia Molinero, Loreto Padrós, Ainhoa Piqueras i Anna Xufré, van obtenir el vuitè lloc a la classificació general entre 22 clubs participants, després d’assolir la desena posició en rutines combinades i el sisè lloc en modalitat d’equips. A destacar la mataronina Maria Andreu guanyadora de la medalla de bronze en figures i que va participar en la modalitat de solos i duets acompanyada d’Ainhoa Piqueras. 

Per altra banda, Elena Estrada, Marina Gutiérrez de Pando, Maria Piedrafita i Anna Rigau, integrants de l’equip infantil, van representar l’entitat mataronina en modalitat de figures al Campionat d’Espanya celebrat a Barbastro el 15 i el mateix 16 de juliol. A ressaltar els resultats obtinguts per Estrada que va assolir la 36a posició entre les 177 participants. Les nedadores juvenils de l’entitat ja es preparen per obtenir bons resultats al proper Campionat d’Espanya. L’esdeveniment, que tanca la temporada de competicions, tindrà lloc a Guadarrama del 22 al 24 de juliol, on les mataronines participaran en la modalitat de solos, duets, equips i rutines combinades.