Torné i Chaves internacionals en natació

Van actuar totes dues en dues reunions del circuit "Mare Nostrum" celebrats en piscines franceses

Natàlia Torné i Carla Chaves, dues de les nedadores amb més projecció del Centre Natació Mataró van participar el cap de setmana passat en el circuit internacional de natació Mare Nostrum.

Torné ho va fer en els 50, 100 i 200 metres d’esquena a Monte-Carlo (Mònaco), mentre que Chaves va nedar els 50, 100 i 200 metres de braça a Canet (Roselló). Ambdues van ser seleccionades per participar en aquesta competició per la selecció catalana de natació, que les ha portat a competir amb els millors nedadors internacionals del moment.

Natàlia Torné va fer un bon paper en la competició. Va aconseguir entrar a la final B de les tres proves que va disputar. En la seva millor especialitat, els 200 metres esquena va aconseguir una de les millors marques de la temporada, marcant un 2’17”98 que li valia la 9a posició. En els 100 metres esquena va assolir el 15è lloc amb un temps de 1’05”57 i en els 50 metres esquena va fer 31”66 (16a).

Carla Chaves, al seu torn, va debutar en una competició internacional amb la selecció catalana. En els 50 metres braça, Chaves va quedar en la posició número 30, amb un temps de 35”97, En les dues altres proves, Chaves també va saber defensar-se. En els 100 metres braça va marcar un 1’16”71 (32a posició) i en els 200, va acabar ocupant el 20è lloc amb un registre de 2’43”50.