El júnior del Sincro Mataró, cinquè al Campionat d’Espanya

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a la localitat alacantina de Torrevella el Campionat d’Espanya júnior de natació sincronitzada on hi han participat més equips que mai. Entre ells el júnior del Sincro Mataró. L’equip del Sincro Mataró format per Ingrid González, Pau Ribes, Júlia Tornero, Mireia Castellà, Nereida Mestre i Clàudia Oller va aconseguir un magnífic cinquè lloc quedant-se molt a prop del quart i tercer classificat. L’equip entrenat per Dewi Emers ha fet un gran progrés respecte l’any passat on l’equip va acabar novè en el Campionat d’Espanya.

Ara després d’aquest èxit les mataronines ja preparen l’exhibició que fa cada primavera l’entitat mataronina per donar a conèixer la natació sincronitzada a la ciutat de Mataró.

Amb aquesta participació del juvenil en el Campionat d’Espanya, ja són tres els equips del Sincro Mataró que han estat presents a la fase final estatal de natació sincronitzada, primer van ser l’aleví i l’infantil, i ara el juvenil. Any rere any el club mataroní s’està fent un lloc a nivell català i estatal.