El CN Granollers amb tres mataronines es proclama campió català

Marta Navas, Eva Santamaría i Paula Vega es proclamen campiones de Catalunya i subcampiones d'Espanya infantil de natació sincronitzada

El passat dissabte 5 de març el Club Natació Granollers va acollir el campionat de Catalunya de natació sincronitzada de Rutines Combinades, en categoria Aleví, Infantil i Júnior. Les mataronines Marta Navas, Eva Santamaría i Paula Vega, que formem part de l’equip Infantil de natació sincronitzada del Club Natació Granollers des d’aquesta temporada 2010/2011, es van proclamar campiones de Catalunya de rutines combinades. La Superioritat tècnica de l’equip infantil del Club Natació Granollers, va fer que es proclamés campió de Catalunya per equips, amb un total de 76,3625 punts. A més l'equip també es va penjar la medalla d’or del Campionat de Catalunya de Combos davant del CN.Kallipolis. Per tant triplet del CN Granollers que compten a les seves files amb aquestes tres mataronines. Subcampiones d'EspanyaSet dies després, el 12 de març a la localitat madrilenya de Valdemoro, lels mataronines Marta Navas, Eva Santamaría i Paula Vega van tornar a pujar al pòdium, aquest en els Campionats d'Espanya. Les mataronines del CN Granollers es van penjar la medalla de plata, després de quedar només a 3.5 dècimes de les campiones que va ser l'equip CN Kallipolis de Barcelona.