L'Iluro organitza les fases d'ascens

Des d'avui fins diumenge Mataró acull les fases d'ascens a la Primera Estatal d'hoquei herba

Des d’avui dijous l’Iluro HC juga les fases d’ascens a Primera Estatal, i ho fa a casa amb el factor pista a favor. En total són sis els equips que buscaran l’única plaça que dóna l’ascens, l’Iluro, el Carpesa, el Sant Andreu, el Catalònia, el Barceloní Stick i el Giner de los ríos de València.

Els sis equips estan repartits en dos grups de tres, i només el campió de cada grup passarà a jugar la final d’on sortirà l’equip que l’any vinent jugarà a Primera Estatal. L’Iluro juga en el grup A amb el Sant Andreu i el Carpesa.

Vídeo promocional de les fases d'ascens:

 

Avui dijous a les 20:30 hores els taronges comencen la competició davant el Sant Andreu, mentre que dissabte a les 15 hores jugaran el darrer partit del grup davant el Carpesa.

Diumenge a les 12:30 serà el torn de la gran final on esperem que hi sigui l’Iluro, el partit pel tercer i quart lloc serà a les 10:30 hores, mentre que el partit pel cinquè i sisè lloc es jugarà a primera hora del matí (9 hores). Des del club es vol demanar a tots els socis, familiars, amics i coneguts, que ajudin a fer d’aquest esdeveniment, un acte amb ressò dins la ciutat, i que des del primer dia de competició es comenci a animar a l’equip. Esperem que el factor camp sigui decisiu, i que l’equip taronja celebri l’ascens a casa, tal i com va passar l’altre cop que es va pujar.