Derrota del femení del Platges de Mataró

Les mataronines van perdre 52 a 57 davant el SESE de Barcelona en un partit on les locals van despertar tard

BA f Mataró-SESE

Segona derrota de la temporada del femení del Platges de Mataró que va caure al Palau Josep Mora 52-57 davant el SESE de Barcelona. Tot i els 23 punts de Verònica Alonso i els 17 de Cristina López, el Platges va acabar cedint davant un rival que va saber mantenir fins al final el petit avantatge agafat en el segon quart.

El partit va començar amb els dos equips molt imprecisos de cara a cistella i al final del primer quart el resultat era de 9 a 5 a favor del Platges. En el segon quart les visitants van millorar en atac i van capgirar el marcador davant un Platges que va tornar a anotar 9 punts (18-23). A la segona part el conjunt groc, gràcies a les cistelles de López i Alonso, va millorar en atac, però l’equip barceloní va estar encertat en els moments clau de l'encontre i no es va deixar remuntar el partit.

PLATGES MATARÓ - SESE 52-57

PLATGES: Sara Rodríguez (3), Cristina López (17), Verònica Alonso (23), Alejandra Ruiz (2), Teresa Gómez (3) cinc inicial; Marta Garzas, Cristina Costa (4).
MARCADOR: 9-5, 18-23, 29-37, 52-57.