El Chasis Mataró esgarrapa un punt al segon classificat, el Lleida (2-2)

CHASIS MATARÓ: Roger (p), Ruiz, Castellsaguer, Ojeda, Baucells equip inicial, Ros, Domínguez, i Pérez.
CIRSA LLEIDA: Torelló, Cáceres, Polan, Joan Carles, Molet equip inicial, Raigoso i Plaza.
ÀRBITRES: Martínez i Grima, van mostrar targeta vermella per acumulació a Ojeda del Mataró, i targeta blava a Castellsaguer del Mataró i a Cáceres Polan, Raigoso i Molet del Lleida. MARCADOR: 22’ Raigoso (0-1); 23’ Raigoso (0-2); 31’ BAUCELLS de falta directa (1-2); 35’ BAUCELLS (2-2).

El Chasis Mataró va empatar amb el que era el segon classificat de la Divisió d’Honor d’hoquei patins, el Cirsa Lleida, i fins i tot va tenir opcions de sumar els tres punts. Per tant, encara resten esperançes de mantenir la categoria, ja que el Tenerife també va empatar, però l’equip mataroní ha de guanyar els dos darrers partits per a seguir somiant.

El conjunt de Xavier Gallén va sortir decidit a endur-se la victòria, i va intentar imposar un ritme de joc alt per arribar amb facilitat a la porteria visitant. Ruiz i Ojeda, que no va poder aprofitar una falta directa, van tenir les primeres ocasions mataronines. L’equip de la Terra Ferma també va tenir les seves opcions de marcar, aprofitant la alta intensitat del partit, i Cáceres va arribar a enviar un penal al pal de la porteria local. L’equilibri es va trencar amb l’entrada de Raigoso, que va marcar dos gols en un minut i va permetre al Lleida marxar al descans amb el 0-2 al marcador

A la represa, l’equip lleidetà va adormir el partit fins que Baucells va transformar una falta directa en el primer gol mataroní (1-2). Els homes de Gallén van recuperar la confiança, i després de dues ocasions clares de Ruiz, Baucells va poder igualar el marcador. El partit es va trencar i qualsevol dels dos equips podria haver-se endut la victòria, ja que les oportunitats es van succeïr a les dues porteries. El joc va ser molt imprecis fins al final del matx degut al nerviosisme que es respirava en l’ambient, i la igualtat en el marcador ja no es va poder trencar. A falta d’un minut per al final, el Mataró va enviar una bola al pal que hauria significat la victòria.