Derrota intranscendent del GrupClima a Cerdanyola

El campió, amb tres baixes, va acabar cedint davant d'un equip que va poder dosificar més als seus jugadors de cara al final

El GrupClima Mataró afrontava el darrer partit de la temporada amb tres baixes –Bartrés, Arnau i Labiano– i sense res a jugar-s’hi, mentre que el Cerdanyola es jugava la seva darrera carta per aconseguir l’ascens, i això es va notar a la pista amb la duresa del joc local, que es va acabar enduent els tres punts. El partit va ser molt intens i l’equip vallesà, amb mes possibilitats per fer rotacions, va arribar més fresc al final del matx i va imposar-se als conjunt mataroní.

Abans del partit ja hi va haver la primera polèmica ja que els locals no van fer el passadís als campions, tot i tenir sis jugadors la plantilla que han passat pel Mataró. Al minut sis el Cerdanyola va obrir el marcador gràcies a una falta directa transformada per Viñas, que obria la porta a l’esperança local. Els mataronistes van desaprofitar dos penals que podrien haver capgirat el marcador en aquesta primera meitat, i amb aquest solitari gol es va arribar al descans. Els locals van saber llavors que el Lleida guanyava amb comoditat al cuer i les seves opcions s’esvaïen.

Segona meitat intranscendent
Als tres minuts de la represa Puig va sorprendre al porter local i va igualar el marcador. Deu minuts més tard Novell tornava a avançar al seu equip al quedar-se sol davant Pere Antón (2-1). Rocasalbas va tornar a equilibrar el matx culminant un contraatac amb un fort xut, però a tres minuts del final Baucells va aprofitar un rebot al pal visitant per rematar la bola dins la porteria i aconseguir el 3-2 definitiu. Finalment els tres punts no van servir de res als locals, que amb la victòria del Lleida finalment hauran de jugar novament a 1a estatal la temporada vinent.

CERDANYOLA 3-2 GRUPCLIMA
Epson CERDANYOLA:
Roger Fernàndez, Novell, Baucells, Viñas i Ojeda equip inicial; Andrés, Casals, Zanon i Mestres.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Xavi Gonzàlez (1), Iván Acuña, Roger Rocasalbas i Marc Navarro (1) equip inicial; Adam Puig.
MARCADOR: 6’ Viñas de falta directa (1-0); 28’ PUIG (1-1); 38’ Novell (2-1); 42’ ROCASALBAS (2-2); 47’ Baucells (3-2).
ÀRBITRE: Pernas, va mostrar targeta blava per acumulació a Novell i Casals.