El GrupClima acomiada bé la temporada a casa

El Mataró impedeix al Lleida celebrar l’ascens, que s’haurà d’esperar a la setmana vinent, en la que reben al cuer

Ja són vuit les victòries consecutives que ha sumat el GrupClima Mataró, que va confirmar el gran final de temporada acomiadant-se de la seva afició amb una victòria en el darrer partit a casa. El Lleida necessitava puntuar per certificar el seu ascens, però els homes d’Iván Sanz van demostrar perquè són els campions i van fer-se amb un triomf que retarda la celebració dels de la Terra Ferma. En la darrera jornada reben al cuer, o sigui que no haurien de tenir problemes per acompanyar als mataronins la temporada vinent a la OK Lliga.

Xavi Gonzàlez va inagurar el marcador al minut quatre al transformar un penal, i ell mateix va estar a punt de fer pujar el 2-0 al marcador al estavellar una bola al pal. Soteras va igualar el marcador de falta directa, però quatre minuts més tard una jugada entre Acuña i Bartrés iniciada en la seva pròpia àrea va acabar en gol del darrer, que suposava el 2-1. El resultat al descans ja podria haver estat més ampli, perque els mataronins van tenir nombroses ocasions i van enviar una altra bola al pal, però finalment es van haver de conformar amb aquesta renda mínima.

A la represa segueix el domini local
Els lleidatans jugaven amb nervis perque necessitaven puntuar per fer-se amb l’ascens, i això es va notar en que el seu joc va ser força dur, però els mataronins van saber aguantar i imposar el seu joc. Bartrés va marcar el 3-1 al aprofitar un xut llunyà d’Acuña per recollir la bola d’esquena a porteria i superant al porter visitant. A falta de sis minuts pel final va arribar el 4-1 amb un gol de Navarro per l’escaire de la porteria visitant. Poc després Soteras marcava el 4-2 definitiu després de quatre xuts del seu equip que va rebutjar Pere Antón, però amb el cinquè ja no va poder. En aquesta segona meitat els locals van tornar a tenir moltes ocasions clares, algunes d’elles es van estavellar novament als pals, però al final no va poder acabar en golejada. El Lleida ja no va poder fer més i s’haurà d’esperar per celebrar l’anhelat ascens.

GRUPCLIMA 4-2 LLEIDA
GrupClima MATARÓ:
Pere Antón Martínez, Jordi Bartrés (2), Xavi Gonzàlez (1), Roger Rocasalbas i Marc Navarro (1) equip inicial; Iván Acuña i Adam Puig.
LLEIDA: Arellano, Trilla, Cañellas, Ribot i Soler equip inicial; Renom, Rubio, Soteras (2) i Tomàs.
MARCADOR: 4’ GONZÀLEZ de penal (1-0); 15’ Soteras de falta directa (1-1); 19’ BARTRÉS (2-1); 33’ BARTRÉS (3-1); 44’ NAVARRO (4-1); 44’ Soteras (4-2).
ÀRBITRE: Ribó, va mostrar targeta blava per acumulació a Navarro i Rocasalbas.