El Coruña no va poder aigualir la festa al GrupClima Mataró

Tot i acabar guanyant de forma ajustada, el conjunt mataroní va ser molt superior i es va merèixer la victòria

Després de set victòries consecutives i d’una temporada excepcional, el GrupClima Mataró va acabar certificant un ascens que ja feia setmanes que semblava cantat, però que ningú volia celebrar abans d’hora després de les males experiències de les tres temporades anteriors. Els mataronins en tenien prou amb un punt davant del Coruña, però van sortir a totes i van guanyar un partit que al final es va ajustar però que es podien haver endut per golejada, i van poder celebrar el títol de lliga i per sobre de tot el fet d’haver assolit l’objectiu de la temporada, l’ascens a la OK Lliga.

El Mataró de seguida va donar mostres de la seva superioritat i al minut tres Rocasalbas ja havia fet pujar el primer gol al marcador i ell mateix marcava el segon al minut onze. Els gallecs van reduïr diferències pocs segons més tard amb un xut llunyà que va sorprendre Pere Antón, però un altre gol de Rocasalbas, aprofitant una assistència de Navarro, i un d’Arnau, rematant de fora després d’amagar una passada, van tornar a posar les coses al seu lloc amb el 4-1 abans del descans. De fet, s’hi podria haver arribat amb un avantatge encara més ampli ja que els homes d’Ivan Sanz van tenir nomboses ocasions molr clares i van enviar dues pilotes al pal.

Esperant a que sonés la botzina
Al minut sis de la represa, Acuña va fer el 5-1 aprofitant una assistència de Gonzàlez en un contracop, i a pertir d’aquest moment semblava que tothom estva esperant ja a que acabés el partit per poder celebrar per fi l’ascens. Poc després Fariza va marcar el 5-2, però l Coruña veia molt lluny la gesta de puntuar al camp del líder i semblava que també es conformava amb le resultat, dedicant-se a mirar com atacava l’equip local. Però a falta de nou minuts pel final, l’àrbitre es va inventar un penal que Rey va aprofitar per marcar el 5-3. El Mataró podria haver sentenciat però no va aprofitar el penal i la falta directa de les que va disposar, i en canvi quan encara restaven dos minuts un gol sorprenent de Lamas va retallar el seu desavantatge a la mínima expressió. Tot i això, els mataronins van saber mantenir la bola lluny de la seva porteria i finalment van sumar tres punts que valen un títol i un ascens.

GRUPCLIMA 5-4 CORUÑA
GrupClima MATARÓ:
Pere Antón Martínez, Jordi Bartrés, Adam Puig, Roger Rocasalbas (3) i Marc Navarro equip inicial; Iván Acuña (1), Roger Arnau (1), Xavi Gonzàlez i Ohri Labiano.
Agro CORUÑA: Domínguez, Alberto Martínez, Marcos Martínez, Fariza i Rey equip inicial; Lamas i Añón.
MARCADOR: 3’ ROCASALBAS (1-0); 11’ ROCASALBAS (2-0); 11’ Rey (2-1); 14’ ROCASALBAS (3-1); 16’ ARNAU (4-1); 31’ ACUÑA (5-1); 32’ Fariza (5-2); 42 Rey de penal (5-3); 48’ Lamas (5-4).
ÀRBITRE: Quintero, va mostrar targeta blava per acumulació a Alberto Martínez.