El GrupClima vol celebrar diumenge l'ascens

Els homes d'Ivan Sanz només necessiten un punt contra el Coruña

Aquest diumenge el GrupClima Mataró només necessita un punt per fer-se amb l’ascens, però sortiran a guanyar i a oferir un bon espectacle als que s’acostin al pavelló de Cirera a les 2/4 d’1. Tot i les ganes de sumar aquest puntet que falta, s'ha de tenir en compte que el rival, el Coruña encara no té la permanència assegurada i és evident que no regalarà el partit.

Tot i que encara falten tres partits per sumar aquest punt, és evident que com abans es pugui celebrar el retorn a la màxima categoria millor. Esperem que el pavelló de Cirera presenti la seva millor entrada de la temporada per celebrar, aquest cop sí –no com fa dos anys, en què l'ascens es va escapar en el darrer partit– l'esperat retorn a la màxima categoria estatal. Un èxit que el bon treball del club mataroní, dels jugadors i del cos tècnic, amb Ivan Sanz al capdavant, bé es mereixen.

28a jornada (7 de maig)
Alcobendas - Macarena
GRUPCLIMA - Coruña
Cerdanyola - Sant Feliu
Vigo - Girona
Sitges - Vila-seca
San Antonio - Mieres
Areces - Pilar de Madrid
Raspeig - Lleida

Classificació:
GRUPCLIMA MATARÓ 62
Lleida 57
Vigo 55
Cerdanyola 53
Girona 50
San Antonio i Raspeig 46
Vila-seca 42
Sant Feliu 40
Sitges 39
Areces 38
Alcobendas 28
Coruña 23
Macarena 17
Mieres 16
Pilar de Madrid 9 punts.
Resultats i classificació de Primera Estatal d'Hoquei
El Lleida ha recuperat el segon lloc i el Girona segueix amb opcions després de l’ensopegada del Vigo, mentre que el Mataró manté el liderat al seguir guanyant i té cinc punts d’avantatge respecte al seu immediat perseguidor, i ja té l’ascens i el títol molt a prop.

Notícies relacionades:
Partit de primera volta a la Corunya
El GrupClima Mataró, a un sol punt de l'ascens