El GrupClima Mataró, a un sol punt de l'ascens

A falta de tres jornades, després de superar al Sant Feliu, un empat en el proper partit certificarà l'ascens

Amb la sisena victòria consecutiva al GrupClima Mataró tan sols li fa falta sumar un punt més per assolir de forma matemàtica l’ascens, després d’haver superat al Sant Feliu en un partit estrany. L’equip mataroní no va brillar com en altres partits, possiblement degut a la pressió al veure tan a prop l’ascens, però va ser més efectiu i va acabar imposant la seva superioritat.

El Mataró va trigar en fer pujar el primer gol al marcador, ja que no va arribar fins al minut 19, quan Acuña va xutar al fons de la xarxa després de superar a un defensor. Poc després Gonzàlez va transformar un penal comès sobre Acuña en el 0-2. Els locals van reduir l’avantatge visitant al marcar Vila de penal, però abans del descans l’àrbitre es va treure de la màniga un altre penal que va tornar a aprofitar Gonzàlez per recuperar els dos gols de renda (1-3). L’arbitratge d’aquest partit va ser molt incoherent, amb decisions molt discutides per les dues bandes que descentraven als jugadors, com per exemple aquests tres penals gairebé consecutius o la targeta blava directa a Bartrés per agafar la porteria quan no va poder evitar-ho al portar molta velocitat.

Segona part gairebé estèril en atac
Els locals no van poder posar en perill la victòria visitant en cap moment, ja que no van retallar la renda del Mataró, els dos equips van fallar les ocasions que van tenir de falta directa i fins al darrer minut del partit no va arribar un altre gol. Va ser el 1-4 marcat per Bartrés en una gran jugada personal, després de deixar literalment assegut a un defensor i driblar-ne dos més per acabar col·locant la bola lluny de l’abast del porter local. L’equip d’Iván Sanz va sumar tres punts, que era el més important, i ja només els resta sumar-ne un més per certificar el seu retorn a la OK Lliga després de quatre temporades a 1a Nacional.

SANT FELIU 1-4 GRUPCLIMA
SANT FELIU:
Baget, Altayó, Lupión, Vila (1) i Sabata equip inicial; Vilchez, Bonet i Casabayo.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Jordi Bartrés (1), Roger Arnau, Roger Rocasalbas i Marc Navarro equip inicial; Iván Acuña (1), Xavi Gonzàlez (2) i Adam Puig.
MARCADOR: 19’ ACUÑA (0-1); 20’ GONZÀLEZ de penal (0-2); 24’ Vila de penal (1-2); 25’ GONZÀLEZ (1-3); 50’ BARTRÉS (1-4).
ÀRBITRE: Grima, va mostrar targeta blava directa a Bartrés; targeta blava per acumulació a Vila, Vilchez, Navarro i Rocasalbas.