El Chasis Mataró no pot trencar la mala ratxa (2-3)

El Chasis Mataró no va poder trencar ahir la seva mala ratxa de resultats, ja que va ser superat al pavelló de Cirera per un Reus Deportiu que va saber apofitar les seves oportunitats. L’equip visitant va plantejar el partit molt seriosament, amb molt de respecte envers l’equip mataroní. Sense arriscar més del compte va aconseguir avançar-se en el marcador i mantenir el resultat favorable fins al final del partit. El Mataró tampoc va poder desplegar el seu millor joc, però va tenir opcions de puntuar fins als darrers instants del partit.

Al principi del matx cap dels dos equips va arribar a dominar el joc, i les ocasions clares de gol es produïen a les dues porteries, amb un xut al pal de Baucells inclòs. Finalment va ser Sabater qui va aconseguir marcar el 0-1 al aprofitar un embolic dins l’àrea local. Els jugadors del Chasis Mataró van reaccionar, i gràcies a una gran jugada d’Ojeda, que va assistir perfectament a Ros, el marcador es va equilibrar de nou. Però l’asturià Toni Sànchez, a falta de poc més de dos minuts per al descans, va aconseguir un gol d’aquells “psicològics”, després d’una gran ocasió de Castellsaguer, i va avançar de nou al seu equip.

A la represa va disminuïr significativament el joc ofensiu, sobretot per part del Reus. Quan més semblava que havia d’arribar de nou l’empat, després d’una nova jugada d’Ojeda que Écija no va poder transformar i d’un penal que no va aprofitar Baucells, va ser l’argentí Farran qui va fer arribar la bola al fons de la xarxa després d’un contraatac, donant un cómode avantatge de dos gols al Deportiu. Als darrers minuts del matx, el Chasis Mataró va posar setge a la porteria de Vadillo, i finalment Ojeda va aconseguir escurçar la diferència, a falta de dos minuts escassos per al final. Però després d’aquest gol, tot i els esforços dels homes de Paramio, no es va poder assolir l’empat i es va acabar amb el resultat de 2-3. El proper compromís del Chasis Mataró, davant el Tordera, que ara és cuer, es de vital importància ja que en cas de derrota la situació seria molt difícil. El partit es juga a Palafolls degut a la sanció que pesa sobre el Tordera, que ara és el cuer de la categoria.

CHASIS MATARÓ: Roger (p), Ojeda (1), Pérez, Baucells, Andreu equip inicial, Castellsaguer, Ros (1), Écija i Domínguez.
BRASILIA REUS DEPORTIU: Vadillo (p), García, Sabater (1), Caldú, Sánchez (1) equip inicial, Farran (1), Brandoni, Ortis, Izurriaga.
ÀRBITRES: Galán i Gómez.
MARCADOR: 13’ Sabater (0-1); 18’ ROS (1-1); 23’ Sánchez; 39’ Farran (1-3); 49’ OJEDA (2-3).