Punt d’or del GrupClima Mataró en una pista difícil

El partit es va complicar amb el 3-2 a falta de quatre minuts però la reacció mataronina va permetre empatar i fins i tot van tenir opcions d'endur-se els tres punts

El GrupClima Mataró va esgarrapar un punt important a la pista del Raspeig que permet augmentar una mica l’avantatge sobre el grup perseguidor. Va ser un partit molt disputat, sense un clar dominador i amb moltes alternatives, i finalment es pot valorar molt positivament el punt sumat perquè a falta de poc més d'un minut el partit estava totalment perdut.

Els mataronistes no es van acabar d’adaptar a la pista de parquet i aquest fet va ajudar a que no poguessin dominar el joc amb claredat, però tot i això Arnau va inagurar el marcador al rematar una passada interior, avançant al seu equip. Tres minuts més tard Arché va poder igualar el matx de nou marcant l’1-1 amb el que es va acabar la primera meitat.

A la segona meitat es manté el frec a frec
Després del descans es va mantenir la igualtat sobre el parquet alacantí, però novament els homes d’Iván Sanz es van tornar a posar per davant en el marcador gràcies a un gol de Bartrés, que va desviar el xut d’un company despistant al porter local i marcant el 1-2 quan s’havien jugat cinc minuts. Però quan restaven poc menys de vuit minuts pel final, Arché va aprofitar una falta directa per empatar de nou el partit (2-2) i dos minuts més tard va tenir la oportunitat de marcar el 3-2 de penal però Pere Antón ho va evitar.

Tot i això, un minut més tard el porter mataroní no va poder fer res quan Parras es va quedar sol davant seu i els locals van acabar capgirant el resultat. Els jugadors del GrupClima no es van rendir i van insistir sobre la portria local, fins que Arnau va aprofitar una pilota rebutjada pel porter per acabar empatant de nou el partit a falta de poc més d’un minut i donant un punt d’or al seu equip. En aquest tram final l’àrbitre, molt discret, no es va voler complicar la vida i va escombrar cap a casa ignorant dos penals clars comesos sobre els jugadors visitants, però tot i que es va tenir alguna ocasió per acabar guanyant el partit la valoració d’aquest empat ha de ser molt positiva ja que es manté el liderat i ara amb dos punts d’avantatge sobre el segon, que és el Lleida.

RASPEIG 3-3 GRUPCLIMA
RASPEIG:
Navero, Rodríguez, Arché (2), Balluerca i Daumel equip inicial; Parras (1) i Bonilla.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Roger Arnau (2), Jordi Bartrés (1), Marc Navarro i Roger Rocasalbas equip inicial; Adam Puig, Xavi Gonzàlez i Iván Acuña.
MARCADOR: 12’ ARNAU (0-1); 15’ Arché (1-1); 30’ BARTRÉS (1-2); 43’ Arché de falta directa (2-2); 46’ Parras (3-2); 49’ ARNAU (3-3).
ÀRBITRE: Rodríguez (Galícia), va mostrar targeta vermella per acumulació a Bartrés, Gonzàlez, Rodríguez i Balluerca.