Victòria de líder a Pamplona del GrupClima Mataró

Dos gols en els primers minuts van obrir el camí d'un triomf que retorna el liderat al conjunt mataroní

El GrupClima Mataró va recuperar el liderat al aprofitar la desfeta del Lleida a casa i imposar-se clarament al Sant Antonio de Pamplona a domicili. Els homes d’Iván Sanz van encarrilar bé el partit des de l’inici, ja que en pocs minuts guanyaven 0-2, i a la represa van acabar de sentenciar-lo a base de contraatacs. Els mataronins en cap moment van arribar a patir per la victòria, i segueixen amb pas ferm cap a l’ascens.

El conjunt local només va plantar cara durant la primera meitat, però un gol de penal de Xavi Gonzàlez, superant al porter per baix, i un altre de Bartrés, que va rematar una bona triangulació del seu equip, posaven el 0-2 al marcador al minut set de joc, obrint el camí de la victòria als visitants. Abans dels descans el San Antonio va disposar d’un penal per escurçar diferències però Jurado el va xutar fora, i amb aquests gols de renda el Mataró va marxar als vestidors.

A la segona meitat es sentencia al contracop
A la represa els homes d’Iván Sanz van tornar a trobar el camí del gol de seguida, i quan no s’havien jugat ni tres minus Bartrés, culminant una gran jugada personal, posava el 0-3 al marcador. Els locals van intentar reaccionar a la desesperada i el Mataró ho va aprofitar per sortir amb velocitat al contracop, i Acuña en va finalitzar un que va suposar el 0-4. Jurado va tornar a desaprofitar un penal per l’equip local, mentre que Xavi Gonzàlez va sentenciar el partit marcant el 0-5. Una certa relaxació visitant va permetre al San Antonio maquillar el resultat amb un gol de Zudaire aprofitant un rebot i un altre de Marín en menys de quatre minuts, però els mataronins van recuperar la iniciativa ofensiva i en la recta final del matx van arrodonir la golejada Navarro i Acuña assistint-se mútuament.

SAN ANTONIO 2-7 GRUPCLIMA MATARÓ
SAN ANTONIO:
Soldevilla, Ortells, Jurado, Andrade i Arroyo equip inicial; Marín (1), Zudaire (1) i Idoate.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Jordi Bartrés (2), Xavi Gonzàlez (2), Marc Navarro (1) i Roger Rocasalbas equip inicial; Adam Puig i Iván Acuña (2).
MARCADOR: 2’ XAVI GONZÀLEZ de penal (0-1); 7’ BARTRÉS (0-2); 27’ BARTRÉS (0-3); 31’ ACUÑA (0-4); 39’ XAVI GONZÀLEZ (0-5); 40’ Zudaire (1-5); 43’ Marín (2-5); 45’ NAVARRO (2-6); 49’ ACUÑA (2-7).
ÀRBITRE: Zárate, va mostrar targeta vermella per acumulació a Zudaire i targeta blava per acumulació a Andrade, Jurado, Bartrés i Xavi Gonzàlez.