Un Chasis Mataró sense encert de cara a porteria no pot donar la sorpresa davant el Noia (1-0)

La ratxa negativa del Chasis Mataró no es va poder trencar a Sant Sadurní d’Anoia i ja fa deu partits que l’equip mataroní no guanya, sumant tres derrotes consecutives. Tot i jugar a un bon nivell i plantar cara al potent Noia, els homes de Paramio no van estar encertats de cara a porteria i el solitari gol de l’equip local va ser suficient per a derrotar al Chasis Mataró. La igualtat va ser present durant els 50 minuts del matx, i el conjunt mataroní va estar en condicions de puntuar fins al darrer instant. Els dos equips van mostrar un estil de joc bastant semblant, jugant la bola ràpid en atac i amb una defensa molt oberta que intenta ofegar al rival. A la primera part cap dels dos equips va poder transformar la falta directa de la que van disposar, i les ocasions van existir per les dues bandes però no es van poder materialitzar, arribant al descans sense gols.

A quatre minuts de la represa, Del Amor va aconseguir l’únic gol del partit, aprofitant un bola rebotada que al picar al seu patí va acabar al fons de la porteria visitant. La fortuna tornava a donar l’esquena al Mataró, ja que després d’aquesta jugada desgraciada es va llançar a l’atac amb totes les seves forces però no va poder aprofitar les nombroses ocasions de les que van gaudir. El domini mataroní es va traduïr en tres boles al pal, dues de Ros i una d’Ojeda, i en altres jugades de perill que el porter De Moya va poder neutralitzar, evitant el gol visitant. D’aquesta manera, tot i el joc ofensiu dels dos equips i l’alt ritme de joc, el partit es va acabar amb un solitari gol local.

NOIA: De Moya, Varias, Bargalló, Difeo, Del Amor (1) equip inicial, Maggio i Soler.
CHASIS MATARÓ: Roger, Ferran Andreu, Domínguez, Pérez, Baucells equip inicial, Ojeda i Ros.
ÀRBITRES: Molina i Montoya, van mostrar targeta blava per acumulació a Baucells, Pérez i Ferran del Chasis Mataró.
MARCADOR: 29’ Del Amor (1-0).