El GrupClima cau a Vigo en un partit molt disputat

Els homes d'Iván Sanz van dominar el joc durant bona part del partit, però l'ambient hostil local i la veterania dels seus jugadors va ajudar a decantar la balança cap a la seva banda

El GrupClima Mataró va perdre a Vigo un partit que va ser molt intens i vibrant, tot i dominar el joc durant bona part del temps, al faltar encert de cara a porteria, moltes vegades a causa de la precipitació. Els locals, en canvi, van aprofitar la seva veterania per convertir les seves oportunitats en gol en els moments clau i amb el suport d’un pavelló ple, amb un ambient molt hostil contra els mataronins, van quedar-se els tres punts i el golaverage.

Aquest ambient advers ja va pesar a l’inici del matx, en que els visitants van sortir més nerviosos del compte i al minut vuit ja havia encaixat el 1-0 al no saber aturar Cortijo en una jugada personal. El Mataró jugava bé, però no sabia materialitzar les seves ocasions, i a quatre minuts pel descans ja havia rebut el segon gol. Just abans de marxar als vestidors, Acuña va aprofitar un penal per escurçar diferències (2-1).

L'efectivitat local els porta a la victòria
A la represa els homes d’Iván Sanz encara van dominar més el joc, i a la meitat del segon temps aconseguien igualar el marcador (2-2) gràcies a un gol de Gonzàlez de jugada personal. Però dos minuts més tard el Vigo es tornava a avançar gràcies a un penal transformat per Sama (3-2). Els locals van seguir demostrant la seva major efectivitat de cara a porteria al marcar el 4-2 de contraatac, aprofitant que el Mataró estava abocat sobre la seva porteria. Acuña va aprofitar una falta directa per retallar diferències (4-3), però tot i que van tenir ocasions per empatar no va poder ser, i al final Brandoni va fer guanyar el golaverage al seu equip amb un gran gol de contracop.

Per altra banda, Jordi Bartrés va veure la targeta vermella de forma injusta al final del matx al protestar per una targeta blava que havia tret l'àrbitre a Gonzàlez. López, tal i com estava l'ambient a Vigo, va preferir tirar cap a casa sempre que va poder, i això tampoc va ajudar al Mataró. Ara el conjunt mataroní segueix en segona posició però amb els mateixos punts que el tercer i el quart –Vigo i Girona– i a dos del cinquè i el sisè –Raspeig i Cerdanyola– i per tant no val a badar aquest diumenge a casa contra el complicat Sitges, que és setè.

VIGO 5 - 3 GRUPCLIMA MATARÓ
VIGO Stick:
Balagué, Manolo, Brandoni (1), Escudero i Sama (2) equip inicial; Ortega, Isaac, Cortijo (1) i Galvani (1).
GrupClima MATARÓ: Pere Antón Martínez, Roger Arnau, Jordi Bartrés, Xavier Gonzàlez (1) i Marc Navarro equip inicial; Adam Puig, Iván Acuña (2) i Roger Rocasalbas.
MARCADOR: 8’ Cortijo (1-0); 21’ Galvani (2-0); 25’ ACUÑA de penal (2-1); 37’ GONZÀLEZ (2-2); 39’ Sama de penal (3-2); 43’ Sama (4-2); 44’ ACUÑA de falta directa (4-3); 49’ Brandoni (5-3)
ÀRBITRE: López, va mostrar targeta blava per acumulació a Brandoni, Isaac i Gonzàlez, i targeta vermella directa a Bartrés.