El CH Mataró perd per segona setmana seguida, però encara és colíder

Va caure davant el Manlleu, que l'atrapa al capdavant de la classificació, en un triple empat que completa l'Arenys de Munt

200301Ho_CHMataroManlleu

El Club Hoquei Mataró va patir el dissabte al vespre la segona derrota seguida en caure al Pavelló Jaume Parera davant un rival directe com és el Manlleu, que d'aquesta manera es prenia la revenja de la derrota patida a casa seva a la primera volta. Amb aquest resultat i la derrota patida per l'Arenys de Munt a casa, la classificació està encapçalada pel trio format per Manlleu, Arenys de Munt i CH Mataró, amb 27 punts. Al darrere hi ha tres equips més amb opcions: Vilafranca i Alpicat Lleida, a un punt, i Compañía de Maria de La Coruña a dos.

L'equip mataroní es va avançar amb un gol d'Àlex Cantero i després va controlar els atacs de l'equip osonenc fins al descans. A la represa l'equip visitant va trobar porteria i va capgirar el marcador amb dos gols en els cinc primers minuts. L'equip local va ser el que va haver de prendre la iniciativa, però va tardar a igualar el marcador davant la bona defensa visitant. Va ser Oriol Lladó quan quedaven quatre minuts per acabar el partit el que va empatar. Tot podia passar, però els manlleuencs van estar més encertats i van marcar per dues vegades i l'últim gol local de Cusachs ja va arribar massa tard.

Van jugar: Sergi Grané, Gerard Cusachs (1), Oriol Lladó (1), Bernat Romero, Eric Florenza, Guillem Carbonell, Conrad Xicota, Àlex Cantero (1), Erik Gual i Martí Almerich (ps).