El CH Mataró disputa la Copa de la Princesa al Vendrell

L'equip mataroní va guanyar aquesta competició, quan era del Príncipe, l'any 2013

200214Ho_Pavello Vendrell

Aquest cap de setmana s'atura l'OK Lliga Plata, ja que es disputa la Copa de la Princesa on participen els dos primers classificats de cada grup al final de la 1a volta, i entre ells el Club Hoquei Mataró que liderava el grup nord a la meitat de la competició.

La competició es disputa al Vendrell i l'equip d'Albert Larrea es trobarà en la primera semifinal (18 hores) amb el segon de l'altre grup que a l'equador de la lliga era el Maçanet.
La temporada passada els resultats del CH Mataró contra el Maçanet van ser victòria per 5-3 a casa i derrota per 5-2 a Maçanet.

Hoquei CH Mataró - Tordera

Després a les 20:30 hores s'enfrontaran Vendrell, primer del grup sud, i Arenys de Munt, segon del grup nord.
El diumenge a les 12:30 hores es disputarà la final.

Aquesta temporada el CH Mataró ja ha jugat contra l'Arenys de Munt, amb derrota a la pista arenyenca per 2-0.
Els últims enfrontaments contra el Vendrell, equip baixat de l'OK Lliga la temporada passada, van ser la temporada 2014-15 a la màxima categoria amb derrotes a casa per 4-5 i al Baix Penedès per 3-1.

El CH Mataró juga aquesta copa per tercer any seguit

L'equip mataroní disputa per tercer any seguit aquesta competició, gràcies a la seves bones classificacions en la primera volta del campionat de Plata.
L'any passat el CH Mataró va caure en semifinals davant el Liceo B per 2-6, i el títol va ser per al Palafrguell, que va superar en la final l'equip amfitrió.
L'any 2018, es va disputar a Getxo, i el CH Mataró va derrotar el Jolaseta, equip amfitrió, en semifinals per 6-2. Després en la final va caure contra el Calafell per 1-6.

El CH Mataró va ser campió l'any 2013, quan era Copa del Príncipe.

Anteriorment, coses dels canvis al tron reial, aquesta competició es deia "Copa del Príncipe". El CH Mataró la va guanyar l'any 2013 superant el Cerceda gallec, que era l'amfitrió, a la final per 7-5. Abans havia derrotat l'Alcobendas en la semifinal per 4-2.

200214Ho_CopaPríncipe2013

L'equip campió el formaven Jordi Esteve, Aniol Mangas, Pol Castellví, Adam Puig, Eric Florenza, Eric Serr, Xavier Pastor i Marc Pou (ps).

L'any 2014 va superar el Barça B en semifinals per 4-3 i després va caure contra l'Alcoi, que era l'amiftrió, per 2-3.