Derrota del CH Mataró davant del potent Voltregà

L'equip d'Aleix Castellsaguer va tenir opcions fins a la recta final del matx, quan les visitants ja van sentenciar

Derrota del CH Mataró davant del CP Voltregà, que no ha perdut cap partit aquesta temporada, tot i estar dins del partit fins a la recta final. L'equip entrenat per Aleix Castellsaguer no va estar còmode en cap moment, jugant amb un punt de precipitació i amb masses errades, i això va donar el control del partit a les visitants. Tot i això es van avançar al primer minut, amb un contraatac finalitzat per Adriana Chiva. El potent Voltregà no va aconseguir empatar fins al minut 14, i amb el 1-1 s'arribava al descans.

Hoquei CH Mataró - Voltregà B

La segona meitat va començar més igualada, però al minut 8 les osonenques van fer l'1-2, i a partir d'aquest moment van dominar completament el joc, arribant a l'1-5 final. Tot i aquest resultat, el Mataró continua en un molt bon tercer lloc, ja que aquesta derrota entra dins de la normalitat, ja que el Voltregà s'ha mostrat intractable aquesta temporada amb 15 victòries i dos empats.

CH MATARÓ 1-5 CP VOLTREGÀ B

CH MATARÓ: Ariadna Escalas (p), Marta Soler, Adriana Chiva (1), Olga Juanola, Ester Anglas, Aina Lleonart, Eva Requena i Paula Lladó (ps).