L'equip femení sub17 del Club Hoquei Mataró campió d'Europa

És la tercera vegada que l'equip mataroní guanya aquest torneig a nivell continental

191222Ho_Sub17Femení

El diumenge passat, i per tercera vegada en la seva història, l'equip femení sub17 del Club Hoquei Mataró es va proclamar campió d'Europa d'aquesta categoria, succeint en el palmarès el Cerdanyola. El torneig, que es disputa cada any, ja havia estat guanyat per l'equip mataroní els anys 2015 (a Mieres) i 2016 (a Breganze) i l'any passat havia assolit el tercer lloc.

En aquesta oportunitat es va disputar a la localitat italiana de Molfetta i l'equip mataroní va superar en la final l'equip portugués de l'Observar e Valider Futuro, arribant-hi després de quatre dies de dura lluita. Les mataronines, en la fase de grups, van derrotar l'Areces Asturhockey per 4-1, l'Eagle Team alemany per 3-0 i el Matera Molfetta italià per 8-1, per acabar en primer lloc.

Després a la semifinal van superar l'Sfèric de Terrassa per 3-1, i en la final l'Observar e Validar Futuro per 4-3 després de la tanda de penals.

L'equip mataroní, que està dirigit per Sergi Coll, el van formar Vinyet Juncà, Queralt Oriol, Ester Anglas, Nina Almirall, Olga Juanola, Gal·la Solé, Emma Correa, Martina Juncà i Laura Franco. Enhorabona a totes elles!

191222Ho_CapitanaSub17CHM