El CH Mataró perd el lideratge de l'OK Lliga Plata en el derbi maresmenc

L’Arenys de Munt ha estat insuperable en defensa

Hoquei CH Mataró - Arenys de Munt

El CH Mataró s’havia enfilat al primer lloc després de sis victòries seguides, però avui ha perdut el lideratge en el derbi maresmenc disputat a Arenys de Munt i on l’equip local s’ha mostrat insuperable en defensa i ha acabat guanyant per 2 a 0. Va ser un derbi amb un ambient immillorable, amb les graderies ben plenes i una representació molt nombrosa de seguidors mataronins. Amb aquest resultat l‘equip d’Albert Larrea baixa al quart lloc ja que Manlleu, nou líder, i Lleida Alpicat no han fallat i superen per un punt als mataronins.

El partit ha estat molt dur, amb 25 faltes (10 dels locals i 15 dels visitants). La primera part ha estat força travada i sense gols, amb els dos equips jugant-se amb molt de respecte, i els de Larrea dominant en algunes fases però sense encert de cara a porteria. A la represa, els visitants van començar dominant, però als vuit minuts, Jordi Pérez avançava l’equip arenyenc amb un gran gol. El desavatatge ha portat nerviosisme a l’equip mataroní que ho ha intentat però sense trobar forat, potser necessitant un punt més de calma i joc estructurat. Quan quedava una mica més d’un minut per acabar Morales ha marcat el segon gol local de falta directa, sentenciant el matx.

ARENYS DE MUNT 2-0 CH MATARÓ

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs, Oriol Lladó, Eric Florenza, Erik Gual, equip inicial, Conrad Xicota, Àlex Cantero, Bernat Romero, Guillem Carbonell, i Martí Almerich (ps).