Victòria del CH Mataró a Lloret amb punts valuosos

L'equip d'Aleix Castellsaguer tanca la primera fase i començarà tercer al grup 1 de la segona

El CH Mataró visitava Lloret en un partit que no tenia transcendència per la classificació final de la primera fase, però si de cara a la segona fase, ja que es passa amb els punts que s'han sumat contra els altres equips del grup que es classifiquen també pel grup 1. El Lloret no tenia segura la classificació, però amb la derrota s'ha ficat entre els quatre millors del grup i per tant aquests tres punts serveixen per la propera fase.

Hoquei CH Mataró - Vilanova B

La primera meitat va acabar amb empat a dos gols, marcant per les visitants Ester Anglas, i el Lloret demostrant que buscava la victòria per acabar en quart lloc. A la represa el Mataró va saber controlar el joc, i amb dos gols d'Aina Lleonart es va poder emportar els tres punts. Ara toca esperar fins després de les festes de nadal, quan començarà la segona fase al grup 1, tan sols amb els intractables Voltregà i Igualada per davant en la classificació provisional, que no han perdut cap partit en tota la temporada. L'equip de Castellsaguer passa amb 10 punts, mentre que el Voltregà ho fa amb els 18 possibles i l'Igualada amb 14 ja que ha empatat dos partits, un d'ells contra les mataronines.

CH LLORET 2-4 CH MATARÓ

CH MATARÓ: Ariadna Escalas (p), Marta Soler, Adriana Chiva, Aina Lleonart (2), Ester Anglas, Olga Juanola (2) i Paula Lladó (ps).