El CH Mataró busca la sisena victòria consecutiva a Plata en la visita de l'Oviedo

L'equip femení tanca la primera fase de la Nacional Catalana Femenina a Lloret amb el 2n lloc assegurat

  • Divendres, 13 Desembre 2019 11:32

Hoquei CH Mataró - Alpicat

Aquest dissabte el CH Mataró busca la seva sisena victòria consecutiva a l‘OK Lliga Plata en el partit que jugarà al Pavelló Jaume Parera corresponent a la 8a jornada de la competició.

L’equip d'Albert Larrea, després d’una setmana de descans i després de l’espectacular victòria per 1-12 a la pista del Liceo B, rep l'Oviedo Booling Club, vuitè classificat i que a priori no hauria de suposar un problema per  un equip que encadena cinc victòries consecutives i porta una molt bona dinàmica.

És la primera vegada que s'enfronten a aquest club, tot i que fa deu anys es va fusionar amb l'Esfer Oviedo, que si havia jugat molts cops a Mataró. L’última havia estat la temporada 2012-13 amb victoria local per 7-1.

L’equip femení tanca la primera fase

Aquest diumenge acaba la primera fase de la Nacional Catalana Femenina. Hi ha horari unificat a les 16h en els quatre partits del grup. El CH Mataró, que té el segon lloc assegurat juga a la pista del Lloret, tercer classificat. Però l'equip de Castellsaguer ha de buscar els tres punts perquè si l'equip de La Selva passa, aquests punts serveixen per a la classificació en la segona fase. A la primera volta les mataronines van guanyar 4-2.