Gran triomf del CH Mataró a la pista del líder d'OK Lliga Plata

L’equip mataroní ha repetit el triomf aconseguit la temporada passada a Manlleu

Hoquei CH Mataró - Manlleu

El CH Mataró va començar malament la temporada a l’OK Lliga Plata amb dues derrotes, però la victòria sobre el Jolaseta de la setmana passada li va donar confiança i el dissabte va donar el cop guanyat a la pista del Manlleu que era el líder amb tres victòries en tres partits.

Va ser un partit molt intens en una pista complicadíssima i davant un equip de molta qualitat que és clar candidat a assolir l’ascens a OK Lliga. En ell l’equip mataroní va fer un gran partit en defensa frenant molt bé un atac que havia marcat 16 gols en els tres partits disputats

L’equip osonenc va tenir més possessió de pilota però se’ls va saber controlar molt bé. Van tenir les seves opcions, però quan superaven la defensa es van trobar amb un Sergi Grané que va estar sensacional sota pals. El CH Mataró va tenir també bones oportunitats i en va aprofitar una més per emportar-se els tres punts. Només començar Eric Florenza va marcar el primer, però abans dels descans havien empatat els manlleuencs. També quan feia poc de l’inici de la segona part va marcar Àlex Cantero  i l’equip d’Albert Larrea ja va saber resistir les escomeses locals fins al final.

MANLLEU 1-2 CH MATARÓ

CH MATARÓ: Sergi Grané, Oriol Lladó, Eric Florenza (1), Conrad Xicota, Àlex Cantero (1), equip inicial, Gerard Cusachs, Bernat Romero, Guillem Carbonell, Erik Gual i Martí Almerich (ps).