El CH Mataró, a punt de sorprendre el líder a domicili

L'equip d'Aleix Castellsaguer va tenir l'Igualada contra les cordes, que va acabar remuntant amb ajuda arbitral

El CH Mataró va jugar una primera meitat molt bona, posant-se 0-2 amb gols de Juanola i Anglas, i amb ocasions per ampliar la seva renda, però vint segons abans del descans l'Igualada va fer l'1-2. A la represa el partit es va igualar i endurir, amb permissivitat arbitral, però el segon gol d'Anglas suposava l'1-3. Al tram final del matx un seguit de decisions arbitrals molt dubtoses van afavorir a l'Igualada, i les visitants van veure com els acabaven remuntant el partit, amb tres gols en poc més de cinc minuts. Van tenir a tocar la sorpresa davant d'un dels favorits per l'ascens, amb fitxatges provinents d'OK Lliga femenina, oferint una molt bona imatge.