Remuntada final del CH Mataró per salvar un punt

L’equip d’Aleix Castellsaguer va poder capgirar un 3-1 advers a la pista del Vila-sana B

El CH Mataró va haver de remuntar un 3-1 advers per acabar sumant un punt lluny de casa, a la pista del Vila-sana B. A l’equip d’Aleix Castellsaguer li va costar ficar-se dins del partit, però al marcar l’Olga Juanola el 0-1 de penal, el joc es va equilibrar. Amb aquest avantatge mínim s’arribava al descans.

Hoquei CH Mataró - Igualada

A les mataronines els va tornar a faltar intensitat a l’inici de la segona meitat, i això va permetre a les locals empatar de seguida i donar la volta al marcador quan s’havien jugat tot just set minuts. Quan en restaven vuit pel final, el Vila-sana va fer el 3-1 i semblava que el partit quedava sentenciat, però dos minuts més tard un nou penal transformat per Juanola ficava de nou al Mataró dins del partit. A tres del final la mateixa Olga va fer l’empat a tres gols, i a falta de quinze segons Escalas va aturar un penal que va valer un punt.

HC VILA-SANA B - CH MATARÓ 3-3

CH MATARÓ: Ariadna Escalas (p), Marta Soler, Adriana Chiva, Eva Requena, Aina Lleonart, Ester Anglas, Olga Juanola (3) i Paula Lladó (ps).