El CH Mataró jugarà al grup nord de l'OK Lliga Plata

La categoria de plata estatal estrena format amb dos grups de 12 equips

Hoquei CH Mataró - Liceo B

El Club Hoquei Mataró, que durant la temporada passada va estar lluitant per l'ascens a l'OK Lliga es va quedar al final sense el mateix en acabar en quarta posició. La pròxima temporada repetirà al segon nivell estatal, però en una OK Lliga Plata que estrena format amb dos grups a tot Espanya, repartint els equips catalans entre els dos, cosa que farà augmentar sensiblement els desplaçaments.

L'equip mataroní ha quedat enquadrat en el grup nord i tindrà cinc desplaçaments a la zona septentrional de la península: Liceo B (12è la temporada passada), Dominicos i Compañía de Maria de La Corunya, Oviedo Booling Club i Jolaseta de Getxo. Els quatre últims són nous a la categoria. És ben diferent de la temporada passada en la qual només van anar un cop a La Corunya i un altre a Alacant.
La resta de rivals seran equips catalans: Alpicat de Lleida (3r la temporada passada), Manlleu (5è), Vilanova (7è), Vilafranca (8è), Tordera (9è) i Arenys de Munt (10è).

La lliga començarà el 19 d'octubre i el CH Mataró rebrà el Compañía de Maria d'A Coruña.

En l'altre grup juguen: SHUM Maçanet, Sant Feliu, Sant Just, Vendrell, Sant Cugat, Barça B, Alcobendas, Alcoi, Burguillos, Rivas, Las Rozas, Santa Maria del Pilar de Madrid.

Cal destacar que el CH Mataró en el sorteig ha evitat els quatre equips que han baixat d'OK Lliga: Alcobendas, Alcoi, Vendrell i Sant Cugat.
Els equips no catalans es distribuïen en nord i sud i els catalans es repartien per sorteig pur.

Pujarà el primer de cada grup i els segons classificats jugaran "play-off" contra els últims de l'OK Lliga.

La plantilla del CH Mataró 2019-20

La plantilla, que continuarà dirigint l'Albert Larrea, estarà formada per Sergi Grané i Martí Almerich (equips inferiors del Barça, però de la pedrera mataronina) porters; Èric Florenza, Oriol Lladó, Àlex Cantero, Gerard Cusachs, Bernat Romero, Conrad Xicota, Guillem Carbonell (júnior CHM), Èric Gual (CP Vilanova).
Són baixa Jaume Gisbert, Adrià Martos i Pau Palacín.
El segon entrenador serà Marc Gassó perquè Aleix Castellsaguer portarà el femení.