Darrera jornada d'infart per al CH Mataró

Els mataronins, a un punt de l'ascens però amb la mirada posada en tres partits aliens, esperant dues ensopegades

Aquest dissabte a les 20h, en horari unificat, es viu una darrera jornada en la que molts equips estaran pendents del que passi en altres pistes, a part d'intentar sumar els tres darrers punts de la temporada. El Mataró n'és un d'ells, ja que visita al Raspeig, penúltim classificat, amb l'obligació de guanyar si vol tenir opcions d'ascens, i alhora pendent dels partits de Palafrugell, Taradell i Alpicat, esperant que com a mínim dos d'aquests tres equips no guanyin. Els dos primers tenen desplaçaments a les pistes de Liceo i Vilafranca, mentre que l'Alpicat rep al Vilanova. Ho tenen difícil, però pot passar qualsevol cosa.

De fet hem de dir que el CH Mataró ha guanyat els tres partits en els quals ara s'espera que ensopeguin els seus rivals: a la pista del Liceo B per 4-6, a Vilafranca per 2-3 i davant el Vilanova per 7-3.

Hoquei CH Mataró - Liceo B

Classificació:
Palafrugell i Taradell 44; Alpicat i CH MATARÓ 43; Manlleu 42; Vilanova 38; Maçanet 35; Vilafranca 34; Tordera 33; Liceo B i Barça B 32; Arenys de Munt 29; Raspeig 19; Sant Feliu 16 punts.

Les noies, a certificar el cinquè lloc a la Jonquera

Després de donar el primer cop guanyant al Jaume Parera, l'equip d'Albert Bou serà cinquè si guanya a la pista del Jonquerenc aquest diumenge a les 11h. En cas de perdre, encara tindrien una nova oportunitat la setmana següent a Mataró.

Hoquei CH Mataró - Vilasana B