El subcampió d'Europa d'hoquei patins, amb dues mataronines protagonistes

El Palau de Plegamans té a les seves files a Aina Florenza i Carla Fontdeglòria, formades a la base del CH Mataró

Aina Florenza i Carla Fontdeglòria, que la temporada passada eren dues de les jugadores destacades del Club Hoquei Mataró, van jugar el cap de setmana passat la final a quatre de la Copa d'Europa a Manlleu. Florenza va forçar la pròrroga pel Palau de Plegamans al marcar el gol de l'empat, però el Voltregà va tirar d'experiència per marcar el 2-1 definitiu quan faltava poc més d'un minut i mig pel final. A la seva semifinal, contra el Manlleu –amb una altra mataronina, Ona Castellví–, va marcar els dos gols del seu equip, que van portar a la pròrroga i els penals, passant l'equip vallesà.

Aina Florenza

Tant Florenza com Fontdeglòria són peces clau del seu nou equip, la primera és la màxima golejadora a OK Lliga femenina –amb 22 ocupa el tercer lloc total– i també ho ha estat a la competició continental –amb 11 gols acabant en segona posició–, mentre que la segona porta 10 gols a la lliga i n'ha fet 6 a Europa.