El CH Mataró acaba la 1a volta de l'OK Lliga Plata com a líder imbatut

Va superar el Raspeig alacantí de forma contundent per 8-3

Hoquei CH Mataró - Raspeig

El dissabte passat l'equip del Club Hoquei Mataró va guanyar l'últim partit de la primera volta de la lliga d'OK Lliga Plata disputat al Pavelló Jaume Parera davant el Raspeig alacantí. D'aquesta manera els d'Albert Larrea arriben a l'equador del campionat com a líders imbatuts, amb 8 punts d'avantatge sobre el segon i 10 sobre el tercer, i amb l'ascens a OK Lliga molt ben encaminat. Esperem que no es torci...

El partit es va posar aviat de cara quan Àlex Cantero va transformar un penal. L'equip local va continuar pressionant molt amunt i amb eficàcia en la rematada i dos gols de Guillem Carbonell i Bernat Romero van fer pujar un 3-0, que semblava que podria portar a un partit molt còmode. Però va reaccionar l'equip visitant trobant espais a la contra i amb dos gols va posar un preocupant 3-2 al marcador.

Conrad Xicota va començar a posar les coses a lloc quan faltava poc per al descans, i a l'inici de la segona part Romero i Oriol Lladó ja van obrir un forat que va donar molta tranquil·litat.
Un altre gol visitant va ser replicat per dos de Cantero i Xicota, per acabar amb la màxima diferència de cinc gols i amb la confiança que aquest equip, que és també un gran grup humà, pot aspirar a tot.

CLUB HOQUEI MATARÓ 8-3 RASPEIG

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs, Oriol Lladó (1), Bernat Romero (2), Eric Florenza, Guillem Carbonell (1), Pau Palacín, Conrad Xicota (2), Àlex Cantero (2), Jaume Gisbert (ps).