El CH Mataró defensa el lideratge d'OK Lliga Plata a casa en un gran derbi

L'equip d'Albert Larrea rep el dissabte l'Arenys de Munt, que la temporada passada va jugar a la màxima categoria

170429Ho_Públic2

El CH Mataró afronta l’any 2019 en el qual podria acomplir el seu somni de retornar a l’OK Lliga. De moment ha acabat l’any com a líder imbatut de l’OK Lliga Plata amb un  marge confortable de 7 punts sobre el tercer classificat, i recordem que aquesta temporada només són dos els equips que pugen.

I el primer partit del nou any, el dissabte a les 20:30 hores al Pavelló Jaume Parera, té tots els atractius possibles, ja que és un derbi maresmenc, on l’equip d’Albert Larrea rebrà l’Arenys de Munt, un equip que la temporada passada va jugar a l’OK Lliga.

170429Ho_Florenza

El CH Mataró és líder amb 26 punts en les 10 jornades disputades. L’Arenys de Munt no està fent una bona campanya i és 9è amb 12 punts, després d’acabar l’any amb dues derrotes davant els dos equips no catalans de la competició. Però s’ha de vigilar perquè a part de la derrota a la pista del Raspeig no han perdut cap altre partit a fora i segur que vindran a Mataró amb moltes ganes.

Així està la classificació de l'OK Lliga Plata

L’equip arenyenc ha visitat Mataró 16 vegades les diferents categories, des de la 2a Catalana fins l’OK Lliga, i en les set últimes (una d’elles a OK Lliga) la victòria s’ha quedat a casa. L’última va ser fa dues temporades a 1a Estatal quan el CH Mataró es va imposar per 8-5.  Per trobar una victòria arenyenca a Mataró hem d’anar fins la temporada 90-91 a 1a Catalana (7-8).

L’equip femení ajorna l’inici de la segona fase de la Nacional Catalana

L’equip femení del CH Mataró havia de començar la 2a fase però ha ajornat el partit a la pista del Noia fins el 9 de febrer. L’equip d’Albert Bou iniciarà aquesta fase en primer lloc del grup de 2n nivell, i ha d’obtenir un dels quatre primers llocs per poder continuar lluitant per l’ascens amb els equips del grup del 1r nivell, en les rondes de “play-off”.

Així comença la segona fase