El CH Mataró guanya i se situa en zona d'ascens a OK Lliga

Pau Palacín va ser l'heroi del partit contra el Palafrugell amb el seu "hat-trick"

• Redaccio / Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 04 Novembre 2018 09:19

Hoquei CH Mataró - Palafrugell

En la tercera jornada de l'OK Lliga Plata, en un matx molt emocionant disputat al Pavelló Jaume Parera, amb una gran intensitat fins al darrer segon, el Club Hoquei Mataró va superar per 3-2 tot un equip que la temporada passada estava a OK Lliga, com és el Palafrugell. El gran heroi va ser Pau Palacín, que va marcar els tres gols locals, l'últim quan quedaven quatre minuts per al final.

A la primera meitat els visitants van tenir varies ocasions clares, des del punt de penal, una falta directa i dos minuts de superioritat numèrica, peró un Grané immens sota pals va evitar que pugés al maracdor el gol del Palafrugell. El Mataró també va tenir les seves ocasions, però el primer temps, tot i la igualtat, va estar una mica més dominat pel Palafrugell, i amb el 0-0 s'arribava al descans.

A la represa els locals van posar una marxa més i s'avançaven amb el primer de Palacín, tot i que la rèplica arribava de seguida i els visitants empataven de seguida amb un xut des del mig camp. Després del segon del golejador de la nit, altre cop un xut llunyà que va anar a la tanca de darrera la porteria mataronina el va aprofitar el Palafrugell per empatar de nou (2-2). A falta de quatre minuts pel final Palacín marcava de nou, i el Mataró va saber aguantar fins al final per fer-se amb els tres punts.

Destacar el gran ambient que es va viure a les grades i l'absència de Florenza a la pista, ja que va ser pare el dia anterior, però al que l'equip va poder dedicar la victòria. És molt aviat, està clar, però l'equip del Club Hoquei Mataró que dirigeix Albert Larrea està donant molt bones sensacions i després de tres jornades està imbatut i situat en segon lloc de la classificació en posició d'ascens a OK Lliga.

CLUB HOQUEI MATARÓ 3-2 PALAFRUGELL

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs, Oriol Lladó, Pau Palacín, Àlex Cantero equip inicial, Bernat Romero, Adrià Martos, Conrad Xicota, Jaume Gisbert (ps).
GOLS: 0-0 al descans; 31' PALACÍN (1-0); 32' Aldrich (1-1); 34' PALACÍN (2-1); 36' Ramón (2-2); 46' PALACÍN (3-2).