Feina feta del Club Hoquei Mataró a Igualada

Després d'assolir la tercera plaça de Nacional Catalana, falta esperar que el Voltregà B i el Palau B renunciïn a la plaça d'OK Lliga

Després d'haver fallat a la semifinal de Nacional Catalana, el Club Hoquei Mataró havia de quedar tercer, superant a l'Igualada, per seguir pensant en el retorn a OK Lliga un any després de perdre la categoria. El tercer partit del playoff era tota una final, que es va jugar ahir al pavelló de Les Comes de la capital de l'Anoia, i l'equip d'Albert Bou va jugar un partit molt seriós de principi a fi, sabent el que estava en joc. Si no es va trencar abans el matx va ser per la bona actuació de la portera local, que va mantenir al seu equip amb opcions fins a la recta final.

Hoquei CH Mataró - Igualada

El primer gol va trigar en arribar, però quan faltaven poc menys de sis minuts pel descans, Chiva va fer el 0-1. A la segona meitat les locals van estar molt intenses, al límit del reglament i amb moltes faltes –van acabar amb 24 faltes–, però les mataronines van seguir centrades i al minut vuit Florenza va fer el 0-2. Tot i això no van poder sentenciar encara, ja que l'Igualada de seguida va retallar el seu desavantatge al transformar un penal. Després d'uns instants de dubtes, el Mataró va saber reprendre el control del partit i a falta de quatre minuts si que va arribar la sentència quan Milla feia el 1-3 definitiu.

IGUALADA FHCP - CH MATARÓ 1-3

CH MATARÓ: Paula Lladó, Adriana Chiva (1), Júlia Canal, Anna Fontdeglòria, Marta Soler, Aina Florenza (1), Aina Lleonart, Judith Milla (1) i Ariadna Escalas (ps).

A la web de la Federació Catalana de Patinatge segueix deixant clar que la plaça d'ascens ara mateix és del Voltregà B, que al no poder-lo materialitzar pot vendre, cedir o renunciar a aquesta plaça. En cas de renuncia passaria el mateix, que llavors els drets d'aquesta plaça serien del Palau B, i hauria de decidir també què fer-ne. Si el Palau de Plegamans també renunciés, llavors si que el Mataró pujaria a OK Lliga femenina. En les properes setmanes anirem informant de com evoluciona aquest assumpte, fins que arribi la resolució final.